Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

leclertjes

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Marian via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 14-11-2015 De Dag van ... (1)
  • 13-11-2015 26e Dag Vertrek ... (4)
  • 12-11-2015 25e Dag in Sydney (6)
  • 11-11-2015 24e Dag in Sydney (9)
  • 10-11-2015 23e Dag in Sydney (4)

Statistieken

Dit dagboek is 5762 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag 13e Dag in Melbourne

Toon op kaart

31 oktober 2015 | Door: leclertjes

Aantal keer bekeken 132   Aantal reacties 1   Melbourne, Australië
a A

13e Dag in Melbourne

Hoi Allemaal, vanmorgen om 05.30 uur wakker geworden van onweer en regen hier in Geelong nog even wachten en dan rijden we weer richting Melbourne om 09.00 uur is het zover en vervolgen we onze reis over de M1 snelweg naar Melbourne. We hebben ca. 90 km gereden in iets meer dan 2 uur in de regen. Wel heel jammer van het weer .We moesten onze Campers door Melbourne rijden naar de Camping, in de stad was het heel druk. Op de Big 4 Camping aangekomen net buiten Melbourne in het plaatsje Coburg Op de receptie aangekomen doen ze hier duidelijk aan Halloween. De mevr bij de aankomst is helemaal in style mooi verkleed en Computers met spinnenwebben versierd heel leuk. Nadat we weer gesetteld waren met onze Campers hebben we even geluncht en zijn we op onderzoek gegaan hoe we per tram naar de stad konden komen we moesten eerst een dagkaart kopen de die opwaarderen met een geld bedrag voor 2 dagen vervoer. Het was $ 18,00 aus dollars per persoon maar dan konden we ook weer onbeperkt reizen met metro tram en bus. Het bleek dat de tram niet reed en daarvoor in de plaats de bus. Gelukkig knapte het weer vlug op gewapend met een vest en jas voor de regen was dit overbodig. We hebben weer behoorlijk gewandeld door Melbourne op zoek naar onze tips de 10 bezienswaardigheden, we hebben veel verschillend creaties gezien. Het is hier verschrikkelijk druk omdat de australiers hebben hier of een lang weekend of een zelfs een week vrij ivm de Melbourne Cup Day. Dat is wel een happening hier hoor .De mensen waren zo chique gekleed met allemaal zwart wit en prachtige hoeden en creaties. Die waren naar de paarden races geweest en de meesten gewoon verloren .Dan liepen er ook nog mensen verkleed over straat voor de Halloween dat is hier op 31 Okt. We zijn naar de Sky Eureka gelopen zo'n 88 verdiepingen hoog Walter, Marga en Arrie zijn hier omhoog gegaan ik paste deze keer mij te hoog het uitzicht over Melbourne was schitterend volgens hun. Zijn nog in de Circle Line geweest een tram die je langs de bezienswaardigheden leid langs de prachtige gebouwen. Heel mooi,schitterend om te zien. Daarna zijn we naar de Chinese en Griekse wijk gegaan en hebben daar heerlijk grieks gegeten.We waren allemaal moe en voldaan. Hebben de bus terug genomen en zitten nu uitgeteld buiten in t donker een bakje koffie te doen. Ik moest nu 3 verslagen schrijven omdat we al die dagen zonder internet zaten, dat kan tegenwoordig ook niet meer he..Ik heb nu voor 24 uur 100mb dus moet weer opschieten he..Morgen gaan we weer naar Melbourne moeten nog naar Sealife en de markt die 7 hectare groot is en we willen Melbourne bij night zien.. dus voor nu tot schrijvens weer he
groetjes van ons allen xxx

Reageren
Vorige bericht » « Volgende bericht

Reacties (1)

31 oktober 2015 13:21 | Door: Bianca Wolst

Het weer is wel wisselvallig he, dat is wel een beetje jammer, maar dat mag de pret niet drukken, het knapt gelukkig weer snel op. Zo hoog, ik denk dat ik ook zo passen, ik dacht dat ik de enigste was met hoogtevrees maar er zijn er gelukkig nog meer, dan had ik ook best mee gekund.
ha ha en alle leuke dingen geshopt voor het thuisfront ?
Groetjes van Bi